Gevelreiniging Goirle: ook voor graffiti op de gevel

Heeft u te maken met lelijke graffiti op de gevel van uw kantoorpand? Dan kunt u dit ook laten reinigen door de ervaren schoonmakers van Schoontjes.

Door onze jarenlange ervaring in het vak en de professionele schoonmaakmiddelen die wij gebruiken voor gevelreiniging Goirle, kunnen wij zelfs de meest hardnekkige viezigheden van uw gevel verwijderen. Zelfs als de gehele gevel aangetast is door graffiti, kunnen wij dit ongedaan maken.

Schoontjes: eenmalige of periodieke gevelreiniging

Schoontjes is een flexibel schoonmaakbedrijf. U kunt ons inhuren voor eenmalige gevelreiniging Goirle, maar wij kunnen u ook voorzien van periodieke reiniging van uw gevel in Goirle. U geeft aan wanneer en hoe vaak onze schoonmakers langs mogen komen, en wij zorgen ervoor dat de gevel van uw kantoorpand gereinigd wordt.

Heeft u een groot evenement op de planning staan, zoals een feest of een open dag? Dan komen onze schoonmakers graag langs om uw gevel eenmalig geheel schoon te maken.

Vragen over gevelreiniging in Goirle?

Heeft u vragen over gevelreiniging Goirle? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. Direct een ervaren gevelreiniger inhuren? Plan dan eenvoudig en snel een afspraak in met onze ervaren schoonmakers.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp offerte (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Gevelreiniging Goirle

  Door regen, hagel, sneeuw en andere externe factoren wordt de gevel van uw kantoorpand langzaam maar zeker wat viezer, donkerder en vochtiger. 

  Investeert u in gevelreiniging Goirle door Schoontjes, dan wordt de gevel uitgebreid onder handen genomen. Viezigheden, verkleuringen en mos worden weggehaald door ervaren en professionele schoonmakers, zodat uw gevel er weer zo goed als nieuw uitziet! 

  Alle specialiteiten van Schoontjes op een rij

  Interieur verzorging

  Een prettige werkomgeving is een schone werkomgeving; Schoontjes helpt u graag uw bedrijfspand schoon te maken én schoon te houden.

  Gevelreiniging

  Wilt u dat voorbijgangers en bezoekers altijd een positieve indruk krijgen van uw bedrijf? Zorg voor een schone gevel zonder verkleuringen, mos of graffiti.

  Specialistische reiniging

  Onder specialistische reiniging vallen de meer complexe schoonmaakklussen die u door een expert wilt laten uitvoeren, zoals de schoonmaak van operatiekamers.

  Glasbewassing

  De uitstraling van uw kantoorpand wordt grotendeels bepaald door de conditie van uw ramen. Laat u uw ramen regelmatig uitgebreid wassen door Schoontjes.

  Vloer onderhoud

  Schoontjes is al jaren gespecialiseerd in professioneel vloeronderhoud en helpt u om de vloer van uw kantoorpand schoon te houden.

  Over ons

  Schoontjes is een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Tilburg met een specialisatie in schoonmaakservices op maat voor bedrijven en instellingen.