De schoonmaakservices van Schoontjes

Schoontjes biedt diverse schoonmaakservices aan, die stuk voor stuk op hoog niveau worden uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld bij dit schoonmaakbedrijf in Goirle terecht voor complete interieurverzorging, maar ook voor glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging.

Zelfs de meest complexe schoonmaakprojecten worden opgepakt door Schoontjes, want als schoonmaakbedrijf in Goirle biedt Schoontjes specialistische reiniging aan.

Wilt u meerdere schoonmaakservices afnemen bij Schoontjes? Dan kiest u voor het totaalpakket in schoonmaak. Door het totaalpakket in schoonmaak af te nemen, kiest u zelf wat Schoontjes voor u mag reinigen en hoe vaak dit moet gebeuren.

Flexibel schoonmaakbedrijf Goirle – Schoontjes

U kunt Schoontjes dagelijks inhuren voor het reinigen van uw kantoorpand, maar periodieke reiniging is uiteraard ook mogelijk. Of u nu om de dag, wekelijks, maandelijks of per kwartaal ervaren schoonmakers in wilt huren: alles is mogelijk bij Schoontjes.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de schoonmaakservices van Schoontjes? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag. Direct een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Goirle inhuren? Plan dan direct een afspraak in en maak kennis met de hoogwaardige schoonmaakservice van Schoontjes.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp offerte (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Schoonmaakbedrijf in Goirle

  Heeft u zelf geen tijd om uw kantoorpand regelmatig van A tot Z te reinigen, maar wilt u wel in een schone werkomgeving verblijven? Dan kunt u gebruikmaken van de schoonmaakservices van Schoontjes.

  Schoontjes is een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Goirle dat al jaren gespecialiseerd is in het reinigen van verschillende soorten kantoorpanden. Wat voor werkomgeving u ook heeft en hoe u deze omgeving ook wilt laten reinigen: bij schoonmaakbedrijf Goirle Schoontjes is alles mogelijk.

  Alle specialiteiten van Schoontjes op een rij

  Interieur verzorging

  Een prettige werkomgeving is een schone werkomgeving; Schoontjes helpt u graag uw bedrijfspand schoon te maken én schoon te houden.

  Gevelreiniging

  Wilt u dat voorbijgangers en bezoekers altijd een positieve indruk krijgen van uw bedrijf? Zorg voor een schone gevel zonder verkleuringen, mos of graffiti.

  Specialistische reiniging

  Onder specialistische reiniging vallen de meer complexe schoonmaakklussen die u door een expert wilt laten uitvoeren, zoals de schoonmaak van operatiekamers.

  Glasbewassing

  De uitstraling van uw kantoorpand wordt grotendeels bepaald door de conditie van uw ramen. Laat u uw ramen regelmatig uitgebreid wassen door Schoontjes.

  Vloer onderhoud

  Schoontjes is al jaren gespecialiseerd in professioneel vloeronderhoud en helpt u om de vloer van uw kantoorpand schoon te houden.

  Over ons

  Schoontjes is een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Tilburg met een specialisatie in schoonmaakservices op maat voor bedrijven en instellingen.