De schoonmaakdiensten van Schoontjes

Schoontjes biedt verschillende soorten schoonmaakdiensten voor bedrijven aan. U kunt ervoor kiezen dit schoonmaakbedrijf Udenhout in te huren voor de interieurverzorging van uw kantoorpand. Wilt u meerdere schoonmaakdiensten afnemen, dan kiest u voor een totaalpakket in schoonmaak.

U kiest zelf wat dit schoonmaakbedrijf in Udenhout voor u moet doen en hoe vaak dit moet gebeuren, en Schoontjes zorgt ervoor dat u voor honderd procent tevreden bent.

Schoontjes is tevens gespecialiseerd in specialistische reiniging, ofwel schoonmaakwerkzaamheden in een meer complexe omgeving. U kunt het schoonmaakbedrijf uit de regio Udenhout  bijvoorbeeld inhuren voor het reinigen van operatiekamers in klinieken en/of ziekenhuizen, zodat hier altijd hygiënisch gewerkt kan worden.

Schoontjes: dagelijkse of periodieke schoonmaak van uw pand

Bij Schoontjes kiest u zelf hoe vaak u uw (kantoor)pand wilt laten reinigen. U kunt onze schoonmakers dagelijks langs laten komen, maar een wekelijkse, maandelijkse of halfjaarlijkse reiniging is ook mogelijk. U kunt er zelfs voor kiezen om bepaalde schoonmaakwerkzaamheden dagelijks uit te laten voeren, terwijl andere werkzaamheden maandelijks of jaarlijks uitgevoerd worden. Dit ervaren schoonmaakbedrijf in Udenhout stelt graag een persoonlijk schoonmaakpakket samen voor uw bedrijf.

Vragen? Neem contact voor het schoonmaakbedrijf in Udenhout

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Direct een afspraak maken met dit schoonmaakbedrijf Udenhout? Plan dan eenvoudig en snel een eerste afspraak in.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp offerte (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Schoonmaakbedrijf uit regio Udenhout

  U wilt in een prettige en schone omgeving werken, maar heeft niet voldoende tijd om uw kantoorpand zelf goed te reinigen. In dit geval biedt schoonmaakbedrijf Schoontjes de oplossing: het dagelijks of periodiek reinigen van uw kantoorpand.

  Als ervaren, vakkundige en betrouwbaar schoonmaakbedrijf Udenhout kunnen wij uw kantoorpand volledig reinigen, zowel aan de gehele binnenkant als aan de buitenkant van het gebouw. 

  Alle specialiteiten van Schoontjes op een rij

  Interieur verzorging

  Een prettige werkomgeving is een schone werkomgeving; Schoontjes helpt u graag uw bedrijfspand schoon te maken én schoon te houden.

  Gevelreiniging

  Wilt u dat voorbijgangers en bezoekers altijd een positieve indruk krijgen van uw bedrijf? Zorg voor een schone gevel zonder verkleuringen, mos of graffiti.

  Specialistische reiniging

  Onder specialistische reiniging vallen de meer complexe schoonmaakklussen die u door een expert wilt laten uitvoeren, zoals de schoonmaak van operatiekamers.

  Glasbewassing

  De uitstraling van uw kantoorpand wordt grotendeels bepaald door de conditie van uw ramen. Laat u uw ramen regelmatig uitgebreid wassen door Schoontjes.

  Vloer onderhoud

  Schoontjes is al jaren gespecialiseerd in professioneel vloeronderhoud en helpt u om de vloer van uw kantoorpand schoon te houden.

  Over ons

  Schoontjes is een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Tilburg met een specialisatie in schoonmaakservices op maat voor bedrijven en instellingen.