Schoontjes: uw ervaren en betrouwbare schoonmaakbedrijf

Schoontjes is al jaren gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten kantoorpanden. Of u nu in een klein kantoorpand zit of werkzaam bent in een groot industrieel pand: Schoontjes helpt u graag dit pand volledig te reinigen.

Het schoonmaakwerk Goirle dat u aan Schoontjes uit kunt besteden, varieert van interieurverzorging tot vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging. Onder specialistische reiniging valt onder andere het schoonmaken van operatiekamers in klinieken en ziekenhuizen, zodat ook hier in een veilige omgeving gewerkt kan worden.

Schoonmakers inhuren wanneer u hier behoefte aan heeft

Schoontjes is een flexibel schoonmaakbedrijf en dit betekent dat u zelf kunt kiezen hoe vaak u schoonmaakwerk in Goirle uit wilt laten voeren. U kunt de schoonmakers van dit schoonmaakbedrijf dagelijks langs laten komen, maar een periodieke reiniging van uw kantoorpand is ook altijd mogelijk. Om de dag, iedere week, iedere maand of ieder kwartaal: Schoontjes komt langs voor schoonmaakwerk Goirle wanneer u hier behoefte aan heeft.

Snel schoonmaakwerk in Goirle nodig?

Wilt u meer weten over ons schoonmaakwerk Goirle? Neem dan contact met ons op en laat al uw vragen beantwoorden. Direct een ervaren schoonmaakbedrijf inhuren? Dan kunt u ook contact met ons opnemen door meteen een afspraak in te plannen.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp offerte (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Schoonmaakwerk in regio Goirle

  Als u een succesvol bedrijf runt, heeft u geen tijd om uw kantoorpand goed te reinigen. Het schoonmaken van uw kantoorpand kost veel tijd, maar het is wel belangrijk dit regelmatig te doen.

  Heeft u zelf geen tijd om uw werkomgeving regelmatig schoon te maken, maar wilt u wel in een prettige en hygiënische omgeving kunnen werken? Dan kunt u uw schoonmaakwerk Goirle uitbesteden aan Schoontjes. U bespaart veel kostbare tijd, maar u weet wel zeker dat uw kantoorpand goed gereinigd wordt.

  Alle specialiteiten van Schoontjes op een rij

  Interieur verzorging

  Een prettige werkomgeving is een schone werkomgeving; Schoontjes helpt u graag uw bedrijfspand schoon te maken én schoon te houden.

  Gevelreiniging

  Wilt u dat voorbijgangers en bezoekers altijd een positieve indruk krijgen van uw bedrijf? Zorg voor een schone gevel zonder verkleuringen, mos of graffiti.

  Specialistische reiniging

  Onder specialistische reiniging vallen de meer complexe schoonmaakklussen die u door een expert wilt laten uitvoeren, zoals de schoonmaak van operatiekamers.

  Glasbewassing

  De uitstraling van uw kantoorpand wordt grotendeels bepaald door de conditie van uw ramen. Laat u uw ramen regelmatig uitgebreid wassen door Schoontjes.

  Vloer onderhoud

  Schoontjes is al jaren gespecialiseerd in professioneel vloeronderhoud en helpt u om de vloer van uw kantoorpand schoon te houden.

  Over ons

  Schoontjes is een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Tilburg met een specialisatie in schoonmaakservices op maat voor bedrijven en instellingen.