Waarom kiezen voor vloeronderhoud?

Het onderhouden van uw vloer is noodzakelijk om de levensduur ervan te verlengen, maar het vergt veel tijd, met name als u een groot kantoorpand heeft of een grote instelling. Vloeren worden doorgaans intensief gebruikt. Door het vele lopen, rennen en staan kan slijtage optreden, evenals schade aan uw vloeren. Het is belangrijk tijdig in te grijpen om grote schade te voorkomen. Tevens zorgt een glanzende, schone vloer voor een mooi aangezicht en goede uitstraling van uw pand.

Schoontjes biedt vloeronderhoud geheel op maat. Wilt u dagelijks uw vloeren onderhouden of kiest u voor periodiek onderhoud? Door onze specialistische aanpak kunnen wij aan uw wensen tegemoetkomen en zorgen wij ervoor dat uw vloeren er weer als nieuw uitzien. Daarnaast zorgt vloeronderhoud ervoor dat uw vloeren een stuk langer meegaan en dat kleine beschadigingen verdwijnen.

Vloeronderhoud

Worden uw vloeren intensief gebruikt en bent u op zoek naar professioneel vloeronderhoud van uw bedrijfspand of instelling? Schoontjes is gespecialiseerd in vloeronderhoud voor bedrijven en instellingen in de omgeving van Tilburg.

Onze vakmannen hebben veel kennis en jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak en onderhoud en kunnen uw vloer optimaal onderhouden.

Altijd een schoonmaakoplossing op maat

De staat van uw vloer bepaalt welke schoonmaakdiensten nodig zijn om uw vloer weer in optimale staat te krijgen. Zo kunnen wij beschadigingen verwijderen, uw vloer weer laten glanzen of uw vloer een eenvoudige oppepper geven.

Op zoek naar kwaliteit tegen de beste prijs? Schoontjes is uw schoonmaakpartner en biedt totaaloplossingen voor al uw schoonmaakvragen.

Waarom kiezen voor Schoontjes vloeronderhoud?

Wij gebruiken onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken om uw bedrijfs- of instellingsruimte smetteloos en brandschoon te maken. Van interieurverzorging, glasbewassing en vloeronderhoud tot gevelreiniging en specialistische reiniging van bijvoorbeeld operatiekamers: Schoontjes schoonmaakbedrijf Tilburg zorgt ervoor.

Wij bieden diverse schoonmaakdiensten en staan garant voor kwaliteit en goede service. Schoontjes kent als geen ander de risico’s van onvoldoende hygiëne en onzorgvuldige schoonmaak. Schoonmaakwerk Tilburg nodig? Wij leveren schoonmaakservice op maat voor bedrijven en instellingen in de omgeving van Tilburg.

Wij denken graag met u mee en nemen u alle schoonmaaktaken uit handen, zodat u zich kunt blijven richten op uw corebusiness. Voor schoonmaak Tilburg helpen wij u graag verder, en dat doen we tegen een scherpe prijs. Van eenmalige schoonmaakdiensten tot periodieke reiniging van uw pand, bij Schoontjes kunt u alle kanten op.

Contact opnemen voor vloeronderhoud

Bent u geïnteresseerd in wat Schoontjes nog meer voor u kan betekenen?  Vul ons contactformulier in of bel naar 013 303 00 11.

Offerte aanvragen

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp offerte (verplicht)

    Bericht (verplicht)